fbpx

           După titlu am fi tentați să credem că este vorba despre un manual de fitness. Pe alocuri are și această funcție însă nu se rezumă la acest aspect fiind „…deopotrivă o fereastră deschisă către trăirea omului în raport cu natura și spre edificarea de sine, o referință pentru individ și relația lui cu mediul și cu ceilalți. Din acest punct de vedere lucrarea își depășește condiția de manual și îndrumar de fitness și devine și un suport de reflexie asupra condiției omului și a stării lui de bine în lume.(…)”

 Al. Uiuiu, dr. în filozofie – extras din prefața cărții.

        „Fitness Mondo – la o cafea, 21 de repere, 18 exerciții și cele 23 de metode și secrete pentru o viață mai bună și pentru un fitness de impact” (Vol. I), poate fi o gură de oxigen sau o „fereastră în zidul” pe care adesea îl consolidăm prin indolență sau prin participarea activă alături de cei care își dau silința să-l clădească cu atâta înverșunare și uneori cu orice preț.

         Pasionații de beletristică pot naviga printre povestiri bazate pe fapte reale dar și prin „zone sportive” cu un limbaj accesibil și cu exemple și imagini pe înțelesul tuturor.

        „Nu promit că te voi purta lin pe parcursul acestei experiențe, pentru că asemenea unui carusel, pe alocuri te voi zdruncina. Poți opta însă să faci parte din categoria celor care se bucură de întreaga experiență a „caruselului” sau, să faci parte din categoria celor care se crispează și rămân așa pe tot parcursul acestuia. Diferența între unii și alții este că primii mereu aleg să valorifice experiența plăcută pe când ceilalți mereu vor căuta să facă ziduri în jurul lor și al altora. Și unii și alții au impact asupra vieții tale, a noastre.” Virgil Rus

          «SĂNĂTATEA NU ESTE TOTUL, DAR FĂRĂ SĂNĂTATE TOTUL ESTE NIMIC»

                        Dar oare știm exact ce este sănătatea?!

         Specialiștii dau diferite definiții sănătății. Depinde de punctul de vedere al fiecăruia. In general omul apreciază sănătatea abia atunci când și-o pierde. Cu toate că oricine înțelege că este mult/foarte mult mai ușor să previi orice îmbolnăvire decât să tratezi.  Dar cum procedăm ?! Iată că vine excelentul nostru coleg prof. dr. Virgil Rus și ne oferă cele mai eficiente tehnici, metode și mijloace pentru a ne asigura o sănătate deplină. (…)”

Prof. Univ. emerit dr. Vasile Marcu

 

Pentru comenzi:

Piața de Carte:

https://www.piatadecarte.ro/ro/carti/medicina-farmacie-sanatate/fitness-mondo-abordare-sistemica-asigurarea-sanatatii-prin-miscare

Sau

Trimite-ne un mesaj pe e-mail: [email protected]

                    sau contactează-ne pe pagina:  New Art of Body Gym

      Vei primi toate datele necesare pentru a intra în posesia cărții/cărților în cel mai scurt timp.

Îți mulțumim pentru interesul acordat!