fbpx

Virgil Rus

Aveam aproximativ cinci ani (1976) când am început să merg la sala de gimnastică unde fratele meu mai mare se antrena, gimnast fiind, și… unde mie tare îmi plăcea să mă mai joc pe saltele și printre bureți. Mă opream adesea din joacă pentru a-i admira pe gimnaști în evoluția lor la aparate și apoi… iar în bureți. Cu toată joaca mea atunci, mi-am zis „ Asta vreau să fac, să mă joc și să fiu sportiv !”. Au trecut de atunci peste 40 de ani și chiar dacă acum mă joc mai puțin, alegerea mea a devenit viața mea.

În perioada anilor ’82-’84 echipa noastră de gimnastică din care făceam parte avea să fie campioană națională.

Am parcurs etape de formare și experiențe ca sportiv, apoi ca antrenor de gimnastică, ca profesor de educație fizică și sport iar din 2006-prezent, cadru didactic universitar (UBB-Cluj, FEFS-Bistrița).

Pe lângă toate acestea am continuat, și continui și în prezent activitatea de instructor de fitness și antrenor personal. 

De peste 20 de ani mă ocup de întreținere corporală – fitness iar de câțiva ani am demarat un proiect de suflet deschizând propria școală de fitness, New Art of Body Gym – Fitness Academy, prima școală, de altfel, privată din Bistrița.

Sperăm să-ți putem fi de folos cu informațiile pe care le găsești aici iar dacă ne-a scăpat ceva, scrie-ne, și noi vom căuta cel mai bun răspuns care să-ți poată fi de folos în demersul tău. 

Bine ai venit pe acest site!