fbpx

NewArt of BodyGym

New Art of Body Gym este produsul a peste 20 de ani de activitate fizică sportivă în domeniul wellness & fitness și a peste 40 de ani de experiență sportivă.
Apariția acestui concept se datorează atât soției mele care m-a susținut pe întreg parcursul acestui drum cât și persoanelor care au ales această clasă, în tot acest timp.
Sigur că mă înclin în fața tuturor persoanelor care au ales programele noastre și au rămas în această clasă dând o anvergură semnificativă acestui proiect de viață.​

În cadrul programelor noastre s-au specializat deja serii întregi de cursanți, unii dintre ei devenind instructori de top și asta nu neapărat datorită claselor pe care le-au dezvoltat ci mai ales a rezultatelor cu clienții lor ca urmare a pasiunii pentru acest domeniu.

Alții au ales să dea calitate vieții lor prin cunoștințele acumulate în timp ce o parte dintre ei și-au deschis propriile afaceri.  

În acest sens recunosc că am avut plăcerea de a participa la formarea competențelor acestora în favoarea dezvoltării lor personale și a mediului de afaceri, altfel spus, la susținerea și deschiderea centrelor fitness pentru care aceștia au parcurs cursurile noastre.

New Art of Body Gym este un proiect conceput, dezvoltat și actualizat în raport cu cerințele clienților și cu funcțiile sanogene ce țin de această activitate.

Formarea profesională, de la instructor de fitness la doctor în educație fizică și sport… activitatea, de la clase la programe private, de la obezitate la sănătate, de la generalitate la particularitate, toate acestea, stau la baza acestui proiect de suflet.

Sperăm să-ți putem fi de folos cu serviciilecursurile sau informațiile pe care le găsești aici iar dacă ne-a scăpat ceva, scrie-ne, și noi vom căuta cel mai bun răspuns care să-ți poată fi de folos în demersul tău.